2015. július 25., szombat

I’m lazy and I know it…♪♫

Kép forrása: http://sensationalsloths.tumblr.com/
Vége van a sulinak! De ez már csak azért sem újdonság, mert július vége felé járunk… Még valamikor ősszel írtam, hogy kaptam egy pöpec kis állást egy általános suliban és ezért valószínűleg kevesebb időm marad majd olvasásra és írásra. Nos, ez nem teljesen igaz, hiszen rengeteg dolgozat elolvasásához és tanmenet megírásához volt szerencsém! De a viccet félretéve, olvasás tekintetében nem állok rosszul. Blogolás terén viszont annál inkább. És most, hogy vége a tanévnek és rám szakadt az áció-káció-akáció-vakáció, rá kellett jönnöm, hogy ebben nem csak az időhiány a mumus. Hanem bizony lusta vagyok, mint állat!
Sweltering by Enkana on DeviantART
Na nem az olvasást illetően, azzal nem tudok leállni, de pont ez a baj. Befejezek egy könyvet és már kilincsel is a következő, aztán torlódnak az emlékek, az élmények, a gondolatok, csúsznak a kritikák és hát jaaaj ezek a szörnyű first world problemek. :D Ja és nem mellesleg 250 fok van a szobámban, úgyhogy szkafanderben vagyok itthon, különben még felgyulladnék. A forgószékem a gép előtt meg 10 perc után olyan, mintha parázson ülnék.
Mindezen akadályoztató tényezők miatt – tisztelt bíróság – uszkve 10, mondom tíz (ten, zehn, dieci, diez, dix) könyvvel vagyok elmaradva!!! Such a shame! Hogy kicsit ösztönözzem magam, el is árulom mik azok. (Nem ígérem, hogy mindről megszülöm a kritikát, de nagyon igyekszem felkötni a gatyát!)

David Benioff: Tolvajok tele
Tom Rob Smith: A 44. gyermek
Rosamund Lupton: Drága Tess!
Harlan Coben: Hiányzol
Karoline Kepnes: You
Penelope Douglas: Fall Away sorozat (5 könyv)

Nos tehát, ők várnak még türelmetlenül a sorukra, de ha valamelyik kedves olvasóm miattam rágná tövig a körmeit, akkor ne tartsa magában az indulatokat! Lehet ám kommentelni is, hogy tegyem már le a következő papírcsodát és üljek le a billentyűzet elé, különben irgum-burgum helyeződik kilátásba! (Azt azért megsúgom, hogy legutóbb egyébként a Fall Away sorozatot olvastam rapid módon és készül is már róla a bejegyzés! ;) )
De addig is szép nyarat továbbra is! Pihenjetek, napozzatok, strandoljatok, nyaraljatok, üdüljetek, szórakozzatok, regenerálódjatok, igyatok sok vizet és mindezek közben, előtt-alatt-után(-fölött-mögött?) OLVASSATOK!

            See you later könyvkukackák!
Képek forrása: Pinterest és Google Képek


2 megjegyzés :

  1. Szia! Szerintem nagyon jók a bejegyzési, ne hagyd abba az írást.:) Építőkritikám az lenne, hogy vigyázz a vesszőkre.:).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, hát igazán köszönöm szépen a dicsérő szavakat, örülök, hogy van, aki még velem tart! :) A kritikát pedig beírom a panaszkönyvbe! Bár eddig is mindig nagyon vigyáztam a vesszőkre, etetem-itatom őket rendesen, este betakargatom őket és olvasok nekik mesét, úgyhogy eddig nem panaszkodtak... Te pontosan mire gondoltál? (Hacsak nem erre, mert akkor jól vannak, küldhetek képet is! :D )

      Törlés