2014. szeptember 10., szerda

Itt van az ősz, itt van újra...

Felháborító módon szeptember lett már megint – nem is értem, hogy képzeli ezt a naptár! Megjött a rossz(abb) idő is, bár ez az átmenet most szinte feltűnésmentes volt, hiszen az idei nyári időjárás sem sűrűn volt felismerhető.
Az iskolákban is becsöngettek a sok kis tudásvágytól pattanásig feszült diákocska és tanár nénik/bácsik naaagy-nagy örömére… Ja, különben breaking news: 25 évesen hivatalosan is Szilvi néni lettem, mivel felvettek egy általános iskolába, úgyhogy elsejétől az angol nyelv szépségeivel kínzom a gyerkőcöket (de persze ők ezt nem érzik, mert dörzsölt marketinggel játéknak hívom a feladatokat!). Ebből az infóból következik, hogy valószínűleg kevesebb időm lesz olvasásra és még kevesebb blogolásra. :( (Bár eddig se szórtam magamból a kritikákat… Hiába na, nem vagyok egy impulzív alkat. Meg aztán, jó munkához idő kell! Azt mondják a hozzáértők.)
Mindenesetre a blog design már őszbe fordult, úgyhogy ha esik kint az eső, elriaszt a reggeli köd, kiráz a hideg, ha rád pottyan egy falevél, vagy nincs hova menned, unatkozol, és egy bögre forró italnál nincs épp jobb társaságod, akkor én továbbra is várlak szeretettel! Kellemes olvasgatást ősszel is! ;)

Muhaha :D

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése